***به اسبفروشان (اشوشان) خوش آمدید*** | |||||
تاریخچه کشت چای:
رایجترین مناطق تولید چای در جهان تقسیمبندی زراعی چای فواید چای
رازهای نهفته در چای این لکههای روغنی ! طرز تهیه چای
خواص چای سبز طریقه نگهداری چای قرص چای چای چه مدت باید دم بکشد ؟ قوانین طلایی برای تهیه یک چای خوب چای در بازار [ دوشنبه 88/11/5 ] [ 10:52 صبح ] [ اسبفروشان ]
[ نظرات () ]
بچه صدف کنسرو تمساح کنسرو گورکن مار زنگوله دار دودی کنسور عقرب سیاه در آب نمک Mole crickets and curry موش کور جیر جیرکی با سس تند کاری کرکدیل با سس کاری تخم مورچه در آب شور حشرات غول پیکر با سس تند کنسرو پستاندارهایی که ناقص بدنیا آمده اند پودر شیر اسب مغز گوزن شمالی جیرجیرک سرخ شده با تخم عقرب سرخ شده [ دوشنبه 88/7/6 ] [ 8:13 صبح ] [ اسبفروشان ]
[ نظرات () ]
بعضی از ما متاسفانه فکر میکنیم که سلامتی در اعتدال است و چنانچه از هرچیز به اندازه اعتدال مصرف شود دیگر هیچ ضرری نخواهد داشت و بدن پاسخی منفی نشان نخواهد داد؛ اما واقعا اینطور نیست. بعضی غذاها یعنی دست و پنجه نرم کردن با مریضی و سرطان! شاید بعضی غذاها مستقیما پس از مصرف اثراتی منفی خود را نمایان نکنند ولی مطمئن باشیم که این گروه از غذاها در دراز مدت، آثاری سوء را بدنبال خواهد داشت و بهتر است که میانهروی در این رفتار را کنار گذارده و کمی به فکر سلامتی خود باشیم. با خود نگوییم “یک بار در ماه چیزی نمیشود!” در اینجا به ? مورد از این غذاها اشاره میشود (با اینحال که از ? مورد بسیار بیشتر است)
همانطور که Center for Science in the Public Interest) CSPI) اشاره نموده است، خانوادهها و مسئولین میبایست مصرف این نوشابهها را به حالت اصلی خود که همانا جهت مصارف درمانی در موقعیتهای خاص (مثلا مشکل معده و …) بوده است بازگردانند. این گروه آمریکایی قبلا نیز بیانیهای را مبنی بر اینکه خطر مصرف نوشابههای گازدار همچون مصرف سیگار باید عنوان شود، به سازمان غذا و داروی سازمان ملل ارائه دادهاند. (خطراتی از جمله دیابت، اضافه وزن و مشکلات دهان و دندان و معده).
هنگامیکه CSPI آزمایشات متعددی را بر روی انواع فرنچ فرایز یا همان سیب زمینی سرخ شده و انواع چیپس انجام داد، اینطور نتیجه شد که مقدار آکریلامید موجود در یک وعده غذای آماد? تهیه شده از بیرون، ??? برابر مقدار مجاز در یک لیوان آب از نظر آژانس محافظت از محیط زیست (EPA) است. اما این کل داستان نیست؛ این نوع خوردنی خوشمزه شامل چربیهای ترانس بالا میباشد که این نوع چربیها عامل اصلی انسداد رگهای خونی و همچنین افزایش سطح کلسترول بد خون و کاهش کلسترول خوب خون هستند (به روایت نویسنده) و همچینین عامل افزایش ریسک حملات قلبی، دیابت و سرطان نیز میباشند. در کل در نظر داشته باشیم که فرنچ فرایز و چیپس و امثالهم شامل دو عامل مهم سرطانزا می باشند.
ضمنا به نظر شما یک عدد دونات چقدر میتواند ارزش غذایی داشته باشد؟ آیا به خوردنش می ارزد؟
اگر برای شما سخت است که عادت روزانه خود را کنار گذاشته و انواع کیک را از صبحانه خود حذف کنید، حداقل سعی کنید تا این مدل محصولات را از نان فانتزی نزدیک محل زندگی خود تهیه نمایید که حداقل از عاری بودن از مواد نگهدارنده و طعم دهندههای مجاز در آن مطمئن شوید. همچنین از استفاده از روغن کره به جای مارگارین اطمینان حاصل نمایید.
با توجه به تحقیقی که دانشگاه هاوایی در نتیجه ? سال بررسی بر روی ?????? نفر از افرادی که مرتبا از این نوع مواد غذایی استفاده میکردهاند انجام شده است، این طور نتیجه شده که ??% از آنها خطر ابتلا به سرطان پانکراس را در مقابل افرادی که از این نوع مواد مصرف نمیکردهاند، در خود افزایش دادهاند.
پس چرا وقتی هیچ اجباری به مصرف این نوع غذاها نیست، خطر ابتلا به بیماریهای مختلف را در خود افزایش دهیم؟
این در حالیست که متخصصین تغذیه توصیه میکنند که حداکثر نمکی که در یک روز بدن ما نیاز دارد، ???? میلیگرم است.
مارگارین اصالتا یک نوع روغن هیدروژنه میباشد. یک قاشق غذاخوری مارگارین شامل ?? کالری انرژی، ?/? گرم چربی و نیم گرم چربی اشباع شده دارد. در کل روغنهای هیدروژنه بیشترین مقدار ترانس را دارا میباشند. کره حیوانی، به اندازه مارگارین خطرناک نیست اما یک قاشق غذاخوری آن شامل ?/? گرم چربی اشباع شده میباشد. در هر صورت باید درنظر داشت که هم کره و هم مارگارین، هر دو عامل مهمی در بروز بیماریهای قلبی میباشند. [ شنبه 87/12/17 ] [ 10:9 عصر ] [ اسبفروشان ]
[ نظرات () ]
[ سه شنبه 87/12/6 ] [ 7:22 عصر ] [ اسبفروشان ]
[ نظرات () ]
نتایج تکان دهنده محققان درباره کباب ترکی یا دونر کباب در انگلستان نتایج یک مطالعه در انگلستان روی کباب های چرخان موسوم به کباب دونر یا کباب ترکی، یافته های تکان دهنده ای در باره ترکیبات نمک، چربی و کالری موجود در این گونه کباب ها را نشان داده است. به گزارش بی بی سی، آژانس استاندارد مواد غذایی بریتانیا در این تحقیق از کارمندان 76 شرکت به عنوان جامعه نمونه خواست 494 نوع کباب را مورد آزمایش قرار دهند. نتایج آزمایش ها روی زنانی که این کباب ها را مصرف کرده بودند نشان داد که نیمی از زنان بیش از 1000 کالری غذا به طور روزانه دریافت کرده بودند. جئوفری تئو بالد، یکی ا زاعضای تیم محققان گفت: سطح و مقدار چربی اشباع شده و نمک در برخی از نمونه های گرفته شده به تنهایی می تواند عاملی برای سرطان باشد. او اضافه کرد: در حالی که مردم هرگز نمی خواهند که کباب بخشی از یک عادت و برنامه غذایی تحت کنترل آنها باشد اما حقیقتا محتوای موجود در کباب به طرز نگران کننده ای برخلاف این خواسته بود. براساس نتایج این تحقیق به طور متوسط، مقدار نمک موجود در یک پرس کباب ترکی 98 درصد نمک مورد نیاز روزانه و مقدار چربی اشباع شده بیش از 148 درصد مقدار مورد نیاز روزانه هر فرد را تشکیل می دهد. این در حالی است که بر خلاف اطلاعات ارائه شده در رستوران ها مقدار چربی اشباع شده در این کباب ها بسیار بیشتر از مقدار واقعی بوده است. این مقدار در برخی نمونه ها بیش از 35 درصد تفاوت را نشان می داد. در این میان 6 نوع کباب یافت شد که با وجود اینکه ادعا شده بود در ترکیبات آنها، از گوشت خوک استفاده نشده، از این ماده در تولید آنها استفاده شده بود. تئوبالد گفت: این کاملا غیرقابل قبول است که به مردمی که به محصولات غذایی اطمینان پیدا کرده اند چیز هایی بدهیم که هیچ اطلاعی از جزئیات آن ندارند. اغلب کباب های آزمایش شده شامل 1990 کالری در هر پرس بوده و 95 درصد کالری مورد نیاز برای زنان را تامین می کنند. این در حالی است که یک وعده کباب ترکی 346 درصد چربی اشباع شده مورد نیاز زنان و 277 درصد نمک مورد نیاز روزانه آنها را دارا بوده است. به عبارت بهتر یک وعده کباب ترکی به اندازه سه روز و نیم چربی و حدود 3 روز نمک آنان را تامین می کند. محققان دریافته اند که کباب های ارائه شده در بخش های شمالی انگلستان چرب تر از مناطق جنوبی بوده است. او اضافه کرد: برچسب های غلط در سطحی گسترده در انگلستان توزیع شده است و به علاوه تفاوت بسیار اندکی میان کباب های سایز کوچک و بزرگ وجود دارد. او گفت: بنابراین نباید انتظار داشت که متوسط چاقی و افزایش وزن در کشور پایین بیاید. نتایج این تحقیق که توسط آژانس استاندارد مواد غذایی بریتانیا انجام شده همچنین نشان داد که5/18درصد از کباب های ترکی به طور معنا داری برای سلامت مردم تهدید محسوب شده و 8 درصد آنها به طور خطرناک و هشدار دهنده ای برای سلامت مردم یک تهدید جدی به شمار می رود [ شنبه 87/11/19 ] [ 6:27 عصر ] [ اسبفروشان ]
[ نظرات () ]
Weblog Theme By :: Nima Eskandari :: Www.javanskin.ir :: Khamenei.ir |
|||||
صفحه اصلی ا تماس با ما ا ایمیل به ما ا آرشیو مطالب ا پروفایل مدیر وب ا خوراک آر اس اس وبلاگ ا طراح قالب ا جوان اسکین «پشتیبان وبلاگ» ا پشتیبان سایبری ما ا بالای صفحه کلیه حقوق برای مدیر محفوظ است |